Cautare

1798 de rezultate pentru "verificare credit telecom" (8.42 secunde)
Cine dorea pâna acum sa contracteze un credit în franci beneficia de o dobânda mai mica, astfel ca, la un grad de îndatorare maxim (de 70% din veniturile nete ale împrumutatului sau ale familiei, în functie de credit), se împrumuta cu o suma reala mai mare decât în euro sau în lei.
"Suntem o banca solida si nu avem probleme generate de criza, dar acordam o mai mare atentie analizei garantiilor celor care solicita un credit. ... Terenurile si apartamentele nu mai sunt o garantie puternica pentru un credit bancar", a spus Ilie Carabulea, care detine 35,93% din titlurile bancii.
Bancile care îsi schimba comisioanele si agentiile imobiliare care nu le dau clientilor toate informatiile despre imobilul tranzactionat risca sanctiuni usturatoare din partea Protectiei Consumatorului.Bancile pot plati amenzi de pâna la 50.000 de lei daca schimba comisioanele din contractele de credit sau introduc noi comisioane pe parcursul derularii contractului, fara acordul clientului, a decis miercuri guvernul.
Avantajul unui credit obtinut de la un CAR este birocratia redusa in comparatie cu un imprumut bancar.
In primul rand, persoana care nu-si achita imprumutul intra in evidenta Biroului de Credit si nu va mai lua un imprumut sapte ani.
Astfel, pentru a obtine un credit de la UniCredit Tiriac Bank, trebuie sa ai varsta de 20 de ani, iar pentru Alpha Bank, de 21 de ani. Millennium Bank a majorat varsta minima acceptata pentru un credit la 25 de ani, iar Piraeus Bank la 22 de ani.
Proiectul se adreseaza tinerilor, principala conditie pe care trebuie sa o indeplineasca solicitantul unui credit bancar in programul "Prima casa" fiind ca, pana la data intrarii in vigoare a programului, sa nu fi avut vreo casa sau vreun credit ipotecar.
"Clientii pot depune la BCR solicitarile de credit si documentatia aferenta incepand de luni, 3 august.
In iunie, banca centrala reluase creditarea bancilor prin facilitatea permanenta de credit, dupa o pauza in mai, acordand bancilor imprumuturi pentru o zi de 352 milioane lei.
O familie fara copii, care castiga lunar 2.000 de lei, nu poate decat sa viseze la un credit, daca are deja un imprumut la banca.
CEC Bank lanseaza o oferta promotionala la creditele acordate in cadrul programului "Prima Casa", reducand dobanda la acest tip de credit pana la valoarea ROBOR 3 luni.
Bancile si-au redus puternic marjele pentru noile imprumuturi si chiar dobanda anuala efectiva (DAE) a scazut cu 3-4% la unele institutii de credit, in special pentru imprumuturile ipotecare.
50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori.
comision de analiza dosar, comision de administrare credit sau comision de administrare cont curent, compensatie in cazul rambursarii anticipate, costuri aferente asigurarilor, dupa caz, dobanda penalizatoare.
Una peste alta, sondajul releva niste comportamente interesante ale romanilor in relatia cu bancile.Romanii sunt multumiti de banci, dar percep serviciile lor ca fiind doar in favoarea institutiilor de credit, arata o analiza a perceptiei bancilor de catre populatie.
Consultantii spun ca ar fi de trei ori mai ieftin ca firmele sa ia credit din banca pentru a achita darile catre buget. ... Dar daca firma respectiva ar lua credit din banca pentru achitarea datoriilor la stat, ar plati o dobanda de 10-12% pe an.
Marja bancii nu se poate modifica pe parcursul unui credit si singura variabila in formula este EURIBOR.
Accesarea unui credit pentru resuscitarea activitatii a devenit atat de greoaie si inaccesibila, incat foarte multe firme, mai mari sau mai mici au preferat sa intre in insolventa. ... Accesarea unui credit a inceput sa nu mai constituie o problema pentru companii.
In caz extrem poate ajunge credit neperformant care sa fie restructurat. ... Totusi, consultantul financiar Valentin Ionescu spune ca institutia de credit trebuie sa solicite, intai de toate, alte garantii reale, insemnand bunuri imobile.
Noul site compara gratuit si in detaliu toate ofertele de credite de pe piata, 214 credite de consum/credite de nevoi personale, 171 de credite imobiliare si ipotecare, 76 de produse de credit si leasing auto.
google-analytics.com